Przepis Koreański wołowina krótkie żeberka jest gotowy w około 2 godziny i 10 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 865 kalorii, 29g białka, oraz 63g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.06 za porcję. Jeśli masz miód, ryż, sok z pomarańczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Koreańskie Duszone Żeberka Wołowe, Grillowane Żeberka Wołowe Po Koreańsku, oraz Galbi Tang (Koreańska Zupa Z Żeberek Wołowych) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Żeberka ugotować w 2 łyżkach. dressing w holenderskim piekarniku lub dużej głębokiej patelni na średnim ogniu 4 min. z każdej strony lub aż zbrązowieje po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Wyjąć żeberka z patelni; przykryć, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Dodaj pozostały dressing i marchew na patelni; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Powrót żeberka do holenderskiego piekarnika; dodać chiles. Gotować i mieszać na średnim ogniu 2 min. Ubić bulion, sos barbecue, sok pomarańczowy, miód i mąkę trzepaczką do dobrze wymieszanego; zalać żeberka. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić na niskim 1-1 / 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Jak Zazdrość Anioła
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Żeberka wołowe bardzo dobrze komponują się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.