Koperkowe paszteciki z kurczaka z pomidorowo-koperkowym smakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj koperek Paillards z kurczaka z pomidorowo-koperkowym smakiem. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 37g białka, oraz 18g tłuszczu. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz koperek, ziarnistą musztardę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Paszteciki z kurczaka z pomidorem, bazylią i pieczoną kukurydzą, Roladki Z Koperkiem Chrzanowym, oraz Ogórek Koperek Kiszony Relish.
Instrukcje
Przygotuj grill do bezpośredniego gotowania na gorącym węglu drzewnym (średnio-wysokie ciepło dla gazu); patrz procedura grillowania.
Funt kurczaka 1/4 cala grubości między 2 arkusze folii z płaskim boku pounder mięsa lub z wałkiem do ciasta.
W dużej misce wymieszać olej, koperek, szalotkę, musztardę i ocet. Odstawić 1/4 szklanki.
Kurczaka posypać równomiernie 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu, następnie dodać do masy koperkowej, obracając do okrycia.
Pomidory wymieszać z przygotowaną mieszaniną koperku i po 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Grill kurczaka, obracając raz, aż tylko gotowane przez, 3 do 4 minut w sumie.
Podawać z dodatkiem smaków.
Kurczak można gotować na gorącej patelni grillowej na średnim ogniu, obracając raz, w sumie 5 do 7 minut.
W porcji: kalorie 276, tłuszcz całkowity 15g, tłuszcz nasycony 2g, Cholesterol 68mg, sód 899mg, węglowodany 5g, błonnik 1g, białko 28g
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu "