Konserwa Daktylowa, Figowa I Balsamiczna

Konserwa Daktylowa, Figowa I Balsamiczna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj datę, figę i konserwację balsamiczną. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 3312 kalorii. Na 15,84 zł / porcja, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ocet balsamiczny, daktyle, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać grand marnier, możesz podążać tym daniem głównym z Ciasto czekoladowo-pomarańczowo-truflowe Grand Marnier jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonego korzenia z winegretem balsamicznym, Sałatka z jarmużu wiśniowo-grochowego z daktylami-balsamiczny Vinaigrette, oraz Wiosenna Sałatka Zielona z Kiwi, malinami i Daktylowo-balsamicznym winegretem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia83
Magazyn