Kompot Z Rabarbaru
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc wypróbuj kompot z rabarbaru. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 254 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką płatki pszenne, zmielony cynamon, miód i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kompot Z Rabarbaru, Kompot Z Rabarbaru, oraz Kompot Truskawkowo-Rabarbarowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz rabarbar, cukier, miód, masło i cynamon w dużej misce mikrofalowej bezpieczne. Przykryć folią i przebić raz lub dwa razy, aby umożliwić ucieczkę pary. Kuchenka mikrofalowa, aż rabarbar będzie miękki, o 6 protokół. Ostrożnie zdjąć folię i wymieszać.
Tymczasem rozdrobnioną pszenicę rozbij w misce na mniejsze kawałki. Pył z cukrem cukierniczym i cynamonem.
Łyżka kompot rabarbar do misek, top z lodami i posypać rozdrobnioną pszenicą.