Kolendra & kminek Crusted Grillowana miecznik z awokado smakiem

Kolendra & kminek Crusted Grillowana miecznik z awokado smakiem
Kolendra & kminek Crusted Grillowany miecznik z awokado smakiem jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Na 3,57 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Spróbuj Grillowane Steki Rybne Z Kolendrą I Smakiem Gazpacho, Kminek Kolendra Crusted Łosoś, oraz Zupa Z Awokado Z Kolendrą, Kolendrą, Kminkiem I Limonką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce połącz przyprawy. Przetrzyj miecznik. Rozgrzej patelnię grillową lub grillową do średniego poziomu. Miecznik gotować 5-7 minut na stronę, aż ryba będzie nieprzezroczysta w środku i łatwo płatki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
MiecznikMiecznik
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W średniej misce połącz składniki smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozkoszRozkosz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Serwuj steki z miecznika na szczycie smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z MiecznikaSteki Z Miecznika
RozkoszRozkosz

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Anne Amie Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Anne Amie Pinot Gris
Anne Amie Pinot Gris
Aromaty cytryny, mandarynki, kwiatu lipy, kwiatu pomarańczy. Smak owoców pestkowych, chrupiących jabłek, azjatyckiej gruszki, kardamonu. Wykończenie ma suchą, długą, mineralność.Sugerowane połączenia pokarmowe: pieczony kurczak, małże, sery, grillowana kabaczka.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn