Kolacja: Spaghetti Z Grilla
Przepis Kolacja dziś wieczorem: spaghetti z grilla jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. To danie główne ma 941 kalorii, 27g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.34 za porcję. Mieszanka sosu barbecue, spaghetti, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Ten przepis jest lubiany przez 79 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), Dziś Kolacja: Kurczak Z Grilla, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Koreański Grill Wołowina Bulgogi.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Tymczasem wlać olej do patelni 12-calowej ze stali nierdzewnej o dużym dnie na średnim ogniu. Gdy olej mieni się, dodaj cebulę i czosnek. Gotować, aż cebula stanie się przezroczysta, często mieszając drewnianą łyżką, około 5 minut.
Dodaj pokrojone w kostkę pomidory i koncentrat pomidorowy na patelni, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować na wolnym ogniu przez pięć minut.
Dodaj cukier, oregano i bazylia. Dobrze wymieszać i gotować przez kolejne pięć minut.
Przełożyć sos do blendera i dodać sos barbecue. Zmiksować na gładką masę. Doprawić solą do smaku.
Do wrzącej wody dodaj spaghetti i gotuj według wskazówek na pudełku. Po zakończeniu makaron odcedzić w durszlaku. Makaron odstawić do pustego garnka i zalać sosem barbecue. Dobrze wymieszać i dodać wieprzowinę.