Kolacja: sos żurawinowy z szampanem i porzeczkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj dziś kolację: sos żurawinowy z szampanem i porzeczkami spróbuj. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje $1.4 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i zbierz sól, żurawinę, porzeczki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Sylwester. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kolacja: makrela z porzeczkami, Kolacja: Sałatka Marchewkowo-Miętowa Z Porzeczkami, oraz Kolacja dziś wieczorem: Quinoa "Risotto" z prażonymi orzechami laskowymi i suszonymi porzeczkami.
Instrukcje
Do średniego garnka wlać szampana, dodać cukier i sól. Doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu.
Wrzucić żurawinę i prądy, doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu. Gotować przez 5 minut.
Wyjąć i pozostawić do temperatury pokojowej.