Kolacja: Hummus z mieloną jagnięciną i migdałami

Kolacja: Hummus z mieloną jagnięciną i migdałami
Przepis Kolacja dziś wieczorem: Hummus z mieloną jagnięciną i migdałami może zaspokoić twoje pragnienie w ok. 45 minut. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.29 za porcję. Ta przystawka ma 1146 kalorii, 35g białka, oraz 83g tłuszczu na porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 39 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mielony cynamon, pastę tahini, mieloną jagnięcinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja: mielona jagnięcina z ziemniakami, Dziś Kolacja: Mielony Indyk Laap, oraz Kolacja: Spaghetti z Bottarganem i migdałami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odcedzić ciecierzycę, rezerwując łyżkę płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
2
Dodać ciecierzycę i płyn do robota kuchennego. Blendować do bardzo gładkiej, około 1 minuty, skrobanie w dół boki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
Dodaj 1 łyżkę soku z cytryny, czosnek, 3 łyżki tahini i 3 łyżki oliwy z oliwek. Zmiksować na gładką masę, o 1 minutę dłużej. Doprawić solą i pieprzem, dodać sok z cytryny i pastę tahini.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
TahiniTahini
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4
Przełożyć na talerz.
5
Rozgrzać pozostałą oliwę z oliwek do 12-calowej patelni o dużym dnie nonstick na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż złoty kolor, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Dodaj cynamon gotować, mieszając często, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
8
Dodać jagnięcinę i rozbić za pomocą drewnianej łyżki. Zwiększyć ciepło do wysokiej i gotować, często mieszając, aż jagnięcina zacznie brązowieć, około 5 minut. Wymieszać migdały i wymieszać łyżką na hummusie.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 23 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
9
Posypać papryką i od razu podawać z pitą. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Kombinacja 2Kombinacja 2
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia43
Magazyn