Koktajl orzechowo-bananowy
Koktajl orzechowy i bananowy może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 653 kalorie. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 109 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka mleka, cynamonu, orzechów włoskich i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Bananan i orzech Smoothie, Bananowo-brzoskwiniowo-migdałowy Smoothie i Sekret tworzenia idealnego Smoothie, oraz Wild Blueberry Bliss Smoothie + Więcej Smoothie Bez Bananów.
Instrukcje
Banana obrać, pokroić w plasterki i zamrozić na co najmniej godzinę.
Umieść mleko, orzechy włoskie, miód i cynamon w blenderze i pulsuj, aż orzechy włoskie zostaną podzielone na bardzo małe kawałki (wystarczająco małe, aby przejść przez słomkę).
Dodaj zamrożonego banana i pulsuj, aż mieszanina będzie gładka.
Wlać do szklanki i top z tostami kiełków pszenicy. Ciesz się słomką lub łyżką.