Kokosowe pieczone krewetki z ananasem Salsa brzoskwiniowa
Przepis Coconut pieczone krewetki z ananasem brzoskwinia Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1242 kalorii, 79g białka, oraz 79 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $6.13 za porcję. Sprawdza się jako danie główne. 66 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz sól, ślinotok, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać lite mleko kokosowe, możesz śledzić to danie główne z Cranberry Coconut Trifle jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Krewetki kokosowe z salsą ananasową, Karaiby Jerk łosoś Tostadas z grillowanym ananasem brzoskwinia Salsa kokosowa, oraz Kokosowe ciasta krewetkowe z salsą ananasową Mango.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Spryskaj naczynie do pieczenia 88 nieprzywierającym sprayem. W razie potrzeby, pokroić krewetki w dół środka do motyla. Zrobiłem to, bo podoba mi się, jak wydaje się, aby krewetki większe.Wrzucić krewetki z solą i pieprzem, a następnie położyć w naczyniu do pieczenia. W misce połączyć mleko kokosowe, oliwę z oliwek, czosnek i estragon.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1 Pomarańcza, Skórka
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Służyć krewetki i łyżka trochę mieszanki mleka kokosowego na górze. Top z salsą.Uwaga: jeśli nie jesteś fanem kokosa (zwłaszcza tekstury), możesz go pominąć i zwiększyć ilość bułki tartej panko. Samo mleko kokosowe nie ma mocnego kokosowego smaku.Salsa z brzoskwiń ananasowych1 / 4 szklanki posiekanego ananasa (około 4 dużych kawałków) 1/3 szklanki posiekanych brzoskwiń (użyłam 2 białych brzoskwiń) 1/4 szklanki posiekanych pomidorów 1 łyżka posiekanego estragonu2 łyżki posiekanej kolendry1 / 4 łyżeczka soli1 / 4 łyżeczka pieprzujuice z połowy cytryny
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
(kubańska Mieszanka Przypraw)
Posypka W Kształcie Serca
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Skórki Z Cytryny
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
6
Połącz wszystkie składniki w misce, spryskaj cytryną i wymieszaj. Pozostaną świeże przez 2-3 dni w lodówce!To jest szczęśliwe zakończenie.posted in przepisy kulinarne, Seafood140 comments
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.