Kminkowo-Kukurydziany Rub

Kminkowo-Kukurydziany Rub
Kminkowo-kukurydziany Rub jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz tymianek, czosnek w proszku, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę marynatę. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Polędwica wieprzowa w polędwicy kukurydzianej i-Chile-kminku, Mąka kukurydziana-kminek-crusted krewetki z czerwoną papryką-Chipotle Dipping Sauce, oraz Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w małej misce; dobrze wymieszać. Przechowywać w szczelnym pojemniku. Użyj rub doprawić wieprzowinę, wołowinę lub kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
WołowinaWołowina
WieprzowinaWieprzowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia55
Magazyn