Kminek Z Kminkiem W Całości

Kminek Z Kminkiem W Całości
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj kurczaka z kminkiem. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 96g białka, 117 g tłuszczu, oraz w sumie 1591 kalorii. Na 5,93 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz oliwę z oliwek, czosnek, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa grochowa z karmelizowaną cebulą i kminkiem, Jak pokroić kurczaka i kminek z farszem z Czarnej Fasoli, oraz Kurczak Cytrynowo-Kminkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Składniki wymieszać w małej misce i odstawić do momentu użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Połącz składniki w małej misce i umieść przy grillu za pomocą pędzla do fastrygowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połóż pierś z kurczaka. Chwyć ogon i przetnij wzdłuż tylnej kości, zrób to samo po drugiej stronie i usuń tylną kość.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
3
Dodaj marynatę do zamykanej torebki i dodaj kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4
Pozostawić do marynowania przez 1 do 2 godzin w lodówce.
5
Wyjąć kurczaka z marynaty i osuszyć skórę. Posmaruj skórę kurczaka masłem i ostrożnie umieść część masażu pod skórą. Powrót do lodówki na minimum 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
6
Wyjmij kurczaka z lodówki i umieść boki kości w dół. Odnóża i skrzydła do piersi. Sznurek rzeźniczy jest do tego świetny, wystarczy skrzyżować nogi i związać je tak, aby tylko staw uda dotykał grilla. Grilluj nad bezpośrednim płomieniem lub na wysokim ogniu przez 10 do 15 minut przy zamkniętym grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Po 10 do 15 minut włączyć ogień do średnio-niskie lub przenieść kurczaka z bezpośredniego ciepła i grill aż gotowane przez, fastrygowanie co 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Po ugotowaniu wyjąć kurczaka z grilla i obrać ze skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Umieść kurczaka, mięso w dół, na grillu na dużym ogniu, aby uzyskać ślady grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Umieść zarezerwowaną skórę na górnym poziomie grilla, aby była chrupiąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Przełożyć kurczaka na półmisek. Posiekać chrupiącą skórę na desce do krojenia i posypać kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn