Klub łososia z masłem awokado
Klub łososia z masłem awokado to pescatarian przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz filet z łososia, masło, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klub Łososia Z Masłem Awokado, SOS maślany i awokado na łososia, oraz Avocado BLT Club dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść awokado, sok z cytryny, masło, oregano i 3/4 łyżeczki
soli w robocie kuchennym. Pulsu aż do niemal gładkiej, o
Umieść średnią patelnię nonstick na średnim ogniu. Płaszcz z
spray do gotowania warzyw.
Łososia posypać pozostałą
Miejsce w podgrzewanej patelni. Gotować aż tylko gotowane przez,
Przenieść na talerz. Montaż 2
kanapki, na przemian pumper-nikiel, masło z awokado, łosoś i
rukola, jak pokazano na poprzedniej stronie. Zabezpiecz wykałaczkami
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.