Klopsiki mamy

Klopsiki mamy
Klopsiki mamy to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mielony majeranek, syrop kukurydziany, mielony tymianek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Podobne przepisy to Najlepsze babeczki z cukinią mamy, Hiszpański ryż mamy, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz mieloną wołowinę, okruchy krakersów, sos pomidorowy, jajka, cebulę, paprykę, sól, tymianek i majeranek w dużej misce i dobrze wymieszaj. Uformuj mieszankę wołową na dwa równorzędne bochenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
Sos PomidorowySos Pomidorowy
PaprykaPapryka
Mielona WołowinaMielona Wołowina
MajeranekMajeranek
CebulaCebula
TymianekTymianek
WołowinaWołowina
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść oba bochenki w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali. Przykryć folią i piec w nagrzanym piekarniku przez 1 godzinę. W międzyczasie wymieszaj ketchup i syrop kukurydziany w małej misce, aby uzyskać glazurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Wyjąć naczynie do pieczenia z piekarnika i wyjąć folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
5
Pędzel glazury na bochenki. Powrót do pieczenia naczynia do piekarnika odkryte, i kontynuować pieczenie, aż bochenki nie są już różowe w środku, 15 do 20 minut. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn