Klopsiki Eileen

Klopsiki Eileen
Pieczeń Eileen może być głównym daniem, którego szukasz. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Ten przepis służy 12. Jeśli masz bułkę tartą, mieloną wołowinę, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Eileen Yin-Kurczak generała Fei Lo, Żelowe klopsiki Eileen, oraz Niestandardowe Quiche Eileen.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, połączyć wołowinę, jajko, śmietana i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WołowinaWołowina
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wymieszać w mieszance zupy, ser i bułkę tartą. Uformuj mieszaninę na bochenek i umieść na patelni z bochenkiem o wymiarach 9x5 cali. Przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Zupa MixZupa Mix
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Usuń folię i kontynuuj pieczenie przez kolejne 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Odstawić 5 do 10 minut przed podaniem dla łatwiejszego krojenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn