Autentyczny Sernik Niemiecki
Autentyczny Niemiecki sernik to europejska receptura, która serwuje 10. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 572 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, twarożek, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Autentyczne Niemieckie Precle, Autentyczna Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Autentyczna Niemiecka Sałatka Ziemniaczana.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj dno i połowę boków 9-calowej miski sprężynowej.
Wymieszać cukier, skrobię kukurydzianą i mąkę i odstawić.
Połączyć twarożek i twarożek; ubić mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż będzie gładki i puszysty. Ubij w zmiękczonym maśle. Stopniowo dodawać mieszaninę cukru, ubijając aż do połączenia.
Dodać jajka po jednym na raz, dobrze mieszając i zeskrobując miskę po każdym dodaniu. Wymieszać sok z cytryny i wanilii i wymieszać tylko do gładkiej.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i piec przez 1 godzinę i 10 minut. Wyłącz piekarnik i pozwól sernikowi odpocząć w piekarniku z zamkniętymi drzwiami na 2 godziny.
Wyjąć i ostudzić na stojaku z drutu. Schłodzić przez 4 godziny lub przez noc.