Klonowe kotlety wieprzowe z dyniowym Risotto
Klonowe kotlety wieprzowe z dyniowym Risotto to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.62 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 448 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz arborio, sól i pieprz, margaryna, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać ryż arborio można śledzić to danie główne z Czekoladowy Pudding Ryżowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 105 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dyniowo-kozi ser Słodki Ziemniak "Risotto" z Klonowo-orzechową wieprzowiną, Kremowy Klonowy Bekon Dyniowe Risotto # PumpkinWeek, oraz Proste Kotlety Wieprzowe I Migdałowe Risotto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić margarynę w 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem. Gotować wieprzowinę w margarynie 5 minut, obracając raz, aż zbrązowieje.
Usuń wieprzowinę z patelni; szczotkować obie strony z aromatem klonu.
Dodać ryż i czosnek na patelni. Gotować na średnim ogniu 30 sekund, często mieszając. Wymieszać z dynią i 1/2 szklanki bulionu. Gotować bez przykrycia, często mieszając, aż do wchłonięcia płynu. Wymieszać w dodatkowym bulionie 1/2 szklanki. Kontynuuj gotowanie około 15 minut, stale mieszając i dodając bulion 1/2 szklanki na raz po wchłonięciu poprzednich dodatków.
Dodać wieprzowinę i pozostały bulion na patelni. Przykryć i gotować 5 do 10 minut lub aż wieprzowina będzie lekko różowy, gdy cięte w pobliżu kości i ryż jest kremowy i po prostu miękkie. Wymieszać z serem i solą.