Klasyczny Rosół

Klasyczny Rosół
Klasyczny rosół to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 911 kalorii, 75g białka, oraz 60 g tłuszczu każdy. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, kurczak, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Klasyczny Rosół, Klasyczny Rosół, oraz Klasyczna Zupa Z Kurczaka I Ryżu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kurczaka opłucz wewnątrz i na zewnątrz i osusz papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Umieść kurczaka w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Pokrój 3 marchewki i 2 łodygi selera na 1-calowe kawałki. Ćwiartka cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
żebro Selerażebro Selera
MarchewMarchew
CebulaCebula
4
Dodaj pokrojone warzywa do garnka z solą, pieprzem i wystarczającą ilością zimnej wody do przykrycia (około 8 filiżanek). Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, odtłuszczając pianę, która wznosi się na górę, aż kurczak zostanie ugotowany, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WarzywaWarzywa
Cały KurczakCały Kurczak
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Przełożyć kurczaka do miski i ostudzić.Odcedzić bulion, odrzucając warzywa. Powrót bulionu do garnka.Cienko pokroić Pozostałe marchewki i seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
Cały KurczakCały Kurczak
SelerSeler
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
GarnekGarnek
6
Dodaj je do bulionu i dusić do miękkości, o 10 protokół.Gdy kurczak jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, rozdrobnić mięso i dodać je do zupy. Chochla do poszczególnych misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
BulionBulion
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn