Kimchee-Bekon Smażony Ryż
Kimchee-bekon smażony ryż może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 14g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 5 i kosztuje 84 grosze za porcję. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Działa dobrze jako bardzo przystępne danie główne. Jeśli masz groszek, ryż, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bekon Smażony Ryż, Ryż smażony z boczkiem i jajkiem, oraz Ryż smażony z boczkiem i jajkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i wymieszać boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Usuń boczek z patelni z łyżką szczelinową, zastrzegając 1 łyżkę. kapie na patelni.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
Dodaj cebulę do zastrzeżonych kapieli; gotuj i mieszaj 3 min. albo aż będzie krucho.
Wymieszać z ryżem, groszkiem i kimchee; gotować 5 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Dodać boczek i sos sojowy; dobrze wymieszać.
Łyżka mieszanki ryżu do jednej strony patelni.
Dodać jajka na drugą stronę; gotować 1 min. aż do Ustawienia, mieszając od czasu do czasu.
Połącz jajka z pozostałymi składnikami na patelni.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino można spróbować jest Birichino Jurassic Park Winnica stare winorośle Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc
2017 zawiera perfumy z miodu z kwiatu pomarańczy, masła jabłkowego, siarki i swoistego prekursora bzu, który aktywuje nie tylko układ węchowy, ale także układ limbiczny, autonomiczny układ nerwowy i inne systemy znajdujące się w bardziej odległych sektorach. Wilgotność gleby i mikroklimatu w sezonie wegetacyjnym 2017 pozostawała dość wysoka przez cały sezon wegetacyjny ze względu na ogromne deszcze z poprzedniej zimy, przyczyniając się do rozwoju skromnego, ale znaczącego wczesnego botrytis. Ostatni raz spotkaliśmy się z tymi Warunkami w 2013 roku i wyprodukowaliśmy wino podobne do tego rocznika - tuż wytrawne w stylu znanym przez Francuzów jako sec tendre-wytrawne, ale delikatne. Podobnie jak w poprzednich rocznikach, to wino fermentowało w stali nierdzewnej bez inokulacji i dojrzewało do następnej wiosny w 8 beczkach ze stali nierdzewnej i 2 neutralnych dębowych beczkach Węgierskich.