Kiełbaski z szalotką i winogronami
Kiełbaski z szalotką i winogronami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje $2.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 545 kalorii, 18g białka, oraz 35 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka winogron, kiełbaski, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone Kiełbaski Z Czerwonymi Winogronami, Pieczone kiełbaski i winogrona, oraz Pieczone Kiełbaski I Winogrona.
Instrukcje
Wyciągnij winogrona z łodyg, opłucz i odstaw około 2 filiżanek. Umieść pozostałe winogrona na patelni nieprzywierającej o średnicy 11-12 cali.
Szalotki obrać i grubo posiekać.
Przykryć patelnię i gotować na średnim ogniu, aż mieszanina będzie soczysta, o 10 protokół. Odkryj i gotuj na dużym ogniu, często mieszając, aż winogrona zaczną się zapadać, a większość cieczy wyparuje, o 5 minut dłużej.
Przesunąć mieszaninę winogron na jedną stronę i położyć kiełbaski na patelni. Przykryć i gotować na średnim ogniu, aż mieszanina będzie soczysta, o 10 protokół. Odkrywaj, włącz ciepło do wysokiej i często mieszaj mieszaninę winogron, ponieważ zagęszcza się i zagęszcza. Również włączyć kiełbasy w razie potrzeby lekko brązowy. Kiedy mieszanina winogron jest bogato rumiana, w ciągu około 10 minut więcej, Przenieś z kiełbasami na talerz i utrzymaj ciepło.
W razie potrzeby pokroić kiełbaski na pół wzdłuż.
Wlać zarezerwowane winogrona do patelni, powrócić do wysokiej temperatury i często Potrząsać patelni obracać winogrona; ciepła, aż staną się nieco jaśniejsze zielone, o 30 sekund.
Polać kiełbaski. Doprawić do smaku solą i pieprzem.