Kiełbaski słodko-kwaśne

Kiełbaski słodko-kwaśne
Kiełbasy słodko-kwaśne to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 18. Za 81 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 15g tłuszczu i w sumie 229 kalorii. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ketchup, sos chili, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kiełbaski słodko-kwaśne, Słodko-kwaśne klopsiki (lub kiełbaski koktajlowe), oraz Słodkie Kiełbaski Curry dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Na dużej patelni brązowe kiełbaski na maśle. W dużej misce połącz pozostałe składniki; dodać kiełbaski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przenieś do natłuszczonego 2-qt. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec bez przykrycia w 350° przez 30 minut. Mieszać; piec 15 minut dłużej lub do musującego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn