Kielbasa z Pieczoną Fasolą

Kielbasa z Pieczoną Fasolą
Kielbasa z fasolką po bretońsku wymaga od początku do końca około 20 minut . Za 2,13 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 4 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy przepis zawiera 704 kalorie , 27 g białka i 41 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką sos stekowy, wieprzowinę z fasolą, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 49% . Ten wynik jest solidny. Aby uzyskać podobne przepisy, wypróbuj Kielbasę i fasolę nerkową , Czarną fasolę i Kielbasę z ryżem oraz Kielbasę ze słodką cebulą i fasolą lima .

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż cebulę na maśle i oleju, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj kiełbasę; smażyć przez 2-3 minuty lub do zrumienienia, od czasu do czasu mieszając; odpływ. Wymieszaj pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn