Kielbasa z Pieczoną Fasolą
Kielbasa z fasolką po bretońsku wymaga od początku do końca około 20 minut . Za 2,13 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 4 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy przepis zawiera 704 kalorie , 27 g białka i 41 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką sos stekowy, wieprzowinę z fasolą, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 49% . Ten wynik jest solidny. Aby uzyskać podobne przepisy, wypróbuj Kielbasę i fasolę nerkową , Czarną fasolę i Kielbasę z ryżem oraz Kielbasę ze słodką cebulą i fasolą lima .
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż cebulę na maśle i oleju, aż będzie miękka.
Dodaj kiełbasę; smażyć przez 2-3 minuty lub do zrumienienia, od czasu do czasu mieszając; odpływ. Wymieszaj pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.