Kickin ' London Broil with Bleu Cheese Butter

Kickin ' London Broil with Bleu Cheese Butter
Kickin ' London Broil z Bleu Cheese Butter może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 405 kalorii, 31g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ser, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to London Broil z masłem ziołowym, London Broil z kremowym sosem chrzanowym z sera pleśniowego, oraz London Broil.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
W misce wymieszać ser pleśniowy, masło i szczypiorek. Odstawić. W osobnej misce, wymieszać czarny pieprz, sól czosnkową, cebula w proszku, i pieprz cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Ser PleśniowySer Pleśniowy
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
MasłoMasło
SzczypiorekSzczypiorek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Stek natrzeć oliwą z oliwek. Posmaruj obie strony mięsa mieszanką przypraw i natrzyj ręcznie lub naciśnij łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
StekStek
MięsoMięso
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
4
Lekko nasmarować ruszt grillowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Umieścić mięso na grillu i gotować 10 do 15 minut na stronie, lub do pożądanej doneness. Grill do rzadkiego lub średnio rzadkiego dla najlepszego smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjąć z grilla i pokroić wzdłuż na cienkie paski. Na wierzch polać masłem z sera pleśniowego i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 99 dolarów za butelkę.
La Jota Howell Mountain Merlot
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn