Kickin ' Asian Chicken Salad
Jeśli $6.49 za porcję spada twój budżet, kopanie azjatyckiej sałatki z kurczakiem może być spektakularne bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 311 kalorii, 11g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka buraków, olej sezamowy, grzyby shiitake i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Kickin ' Chicken Stir Fry, Kickin ' BBQ Chicken Quesadilla, oraz Kickin ' Chicken Nuggets.
Instrukcje
Umieścić pierwsze 8 składników w blenderze; proces do gładkiej. Odstawić.
Pozostaw korzeń i 1 cal łodygi na burakach; szoruj pędzlem.
Buraki i słodkie ziemniaki umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia.
Piec w temperaturze 400 przez 45 minut.
Dodać grzyby i piec dodatkowe 15 minut. Fajny w dotyku. Buraki i ziemniaki obrać; pokroić w kostkę 1/2 cala. Pieczarki cienko pokroić.
Łącz buraki, ziemniaki, grzyby, warzywa i kurczaka.
Mżawka dressing nad sałatką; wrzucić dobrze.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Birichino Jurassic Park Vineyard stare winorośle Chenin Blanc z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc
2017 zawiera perfumy z miodu z kwiatu pomarańczy, masła jabłkowego, siarki i swoistego prekursora bzu, który aktywuje nie tylko układ węchowy, ale także układ limbiczny, autonomiczny układ nerwowy i inne systemy znajdujące się w bardziej odległych sektorach. Wilgotność gleby i mikroklimatu w sezonie wegetacyjnym 2017 pozostawała dość wysoka przez cały sezon wegetacyjny ze względu na ogromne deszcze z poprzedniej zimy, przyczyniając się do rozwoju skromnego, ale znaczącego wczesnego botrytis. Ostatni raz spotkaliśmy się z tymi Warunkami w 2013 roku i wyprodukowaliśmy wino podobne do tego rocznika - tuż wytrawne w stylu znanym przez Francuzów jako sec tendre-wytrawne, ale delikatne. Podobnie jak w poprzednich rocznikach, to wino fermentowało w stali nierdzewnej bez inokulacji i dojrzewało do następnej wiosny w 8 beczkach ze stali nierdzewnej i 2 neutralnych dębowych beczkach Węgierskich.