Keon ' s Slow Cooker Curry Chicken

Keon ' s Slow Cooker Curry Chicken
Keon ' s Slow Cooker Curry Chicken może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.01 za porcję. Jedna porcja zawiera 564 kalorie, 31g białka, oraz 36 g tłuszczu. Jest to dość drogie przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, cebuli, skondensowany krem z rosołu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Curry Wolnoopalający, Kurczak Curry Wolnoopalający, oraz Kurczak Curry Wolnoopalający dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw powolną kuchenkę na wysokie ustawienie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Rozgrzać masło na patelni na średnim ogniu, i gotować i mieszać cebulę aż rumiane, 5 do 10 protokół. Odstawić cebulę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
W dużej misce wymieszaj śmietanę z zupy grzybowej, śmietanę z rosołu, mleko kokosowe, suchą mieszankę zupy, curry w proszku, sól, pieprz i pieprz cayenne, aż mieszanina zostanie dokładnie połączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
Posiekana żółta Cebula (opcjonalnie)Posiekana żółta Cebula (opcjonalnie)
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Koperta (1 Uncja) Mieszanki Do Zupy Cebulowej1 Koperta (1 Uncja) Mieszanki Do Zupy Cebulowej
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Umieść kurczaka na dnie wolnej kuchenki i wlej mieszaninę na kurczaka. Wymieszać z cebulą, groszkiem i grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
5
Gotować na wysokim ustawieniu przez 1 1/2 godziny, następnie zmniejszyć ogień do niskiego i gotować dodatkowe 1 1/2 do 2 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn