Wymieszać imbir, czosnek, chile, sól, kminek, kolendra, i kurkuma w dużej misce, następnie dodać ryby i kolendry i mieszać, aż przyprawy są równomiernie rozłożone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Rozłóż bułkę tartą na talerzu. Lekko mokre ręce, następnie uformuj 2 łyżki mieszanki ryb w owal o długości około 3 cali. Lekko spłaszcz owal, następnie przenieś do okruchów i obróć, aby lekko pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Kurkuma
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
¼ łyżeczki Oregano
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Przełożyć na tacę wyłożoną papierem woskowym. Zrobić około 17 więcej pasztecików w ten sam sposób.
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Rozgrzać 1/2 cala oleju w 10-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie smażyć paszteciki w 2 partiach, delikatnie obracając się raz lub dwa razy szczypcami, aż złoty i po prostu gotowane przez, 2 1/2 do 3 minut na partię.
Przenieść jako smażone na ręczniki papierowe do osuszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
6
Jeśli podajemy jako przystawkę, kładziemy każdy patty na szaszłyku i podawać z chutney do zanurzenia. Jeśli podajemy jako pierwsze danie, dzielimy paszteciki na 6 talerzy (około 3 na osobę) i skropimy chutney.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Uwaga kucharzy
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1
Patties can be formed and coated (but not fried) 3 hours ahead and chilled, covered.