Kałuże Krówki
Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, chipsy czekolady mlecznej, kremowe masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kałuże Krówki, Czekoladowe Kałuże, oraz Stopione Kałuże Czarownic dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, śmietana masło, masło orzechowe i cukry. Ubić w jajku i wanilii.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać. Schłodzić przez 1 godzinę.
Kształt na 48 kulek, 1 w. każdy.
Umieścić w lekko nasmarowanych puszkach mini-muffin.
Piec w temperaturze 325° przez 14-16 minut lub do lekko rumiane. Używając końca drewnianego uchwytu łyżki, wykonaj 3/8-do 1/2-in.- głębokie wcięcie w środku każdego. Schłodzić w patelniach przez 5 minut przed wyjęciem do stojaków z drutu w celu całkowitego ostygnięcia.
Do napełniania, w kuchence mikrofalowej, roztopić czekoladowe chipsy; wymieszać mleko i wanilię, aż będzie gładka. Wypełnij każdą skorupę nadzieniem.
Posypać orzeszkami ziemnymi. (Resztki nadzienia można przechowywać w lodówce i podawać na ciepło na lodach.)