Kawior na Pumperniklu z kwaśną śmietaną
Kawior na Pumperniklu z kwaśną śmietaną może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 36. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 111 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, śmietanę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Omlet z kaczego jajka z kawiorem i kwaśną śmietaną, Blini ziemniaczane ze śmietaną i kawiorem, oraz Czerwona cebula, śmietana i kawior Quesadillas.
Instrukcje
Jajka przebić przez sito do małej miski i delikatnie wrzucić cebulą.
Pokrój 36 plasterków pumpernikla na 1 kwadraty 1/4 cala, a następnie dodaj 1/2 łyżeczki kwaśnej śmietany, 1/2 łyżeczki jajka i 1/2 łyżeczki kawioru.
* Jajka można gotować 2 dni wcześniej i schłodzić. Cebulę mielimy i dodajemy do jajka w ciągu 1 godziny od podania. * Kwadraty pumpernikla można ciąć 1 dzień wcześniej i przechowywać, szczelnie owinięte w folię, w temperaturze pokojowej.