Kasztany zapiekane w Porto z winogronami
Kasztany zapiekane z winogronami to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka x strips skórka pomarańczowa, pietruszka, gruba sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczony kurczak z winogronami, kasztanami i masłem estragonowym, Pieczony kurczak z czerwonymi winogronami, karmelizowaną cebulą perłową i sosem Port Pan, oraz Pieczone Kasztany Glazurowane.
Instrukcje
Połączyć bulion z kurczaka, Ruby Port, pokrojone w kostkę masło, paski skórki pomarańczowej i cukier w dużej szerokiej patelni. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Gotować mieszaninę do zmniejszenia i zagęszczony wystarczy płaszcz łyżkę, o 8 protokół.
Dodać całe Prażone kasztany i bez pestek czerwonych winogron na patelni; posypać grubą sól koszerną. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu, aż sos Port zredukuje się do glazury i sos Płaszcze kasztany i winogrona grubo, o 4 protokół. Doprawić do smaku grubą koszerną solą i pieprzem.
Kasztany i winogrona przekładamy do miski, posypujemy posiekaną natką pietruszki i podajemy.