Kasztany wodne zawijane boczkiem II
Boczek owinięty kasztany wodne II może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na napoje. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 18 i kosztuje 56 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, brązowy cukier, kasztany wodne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, oraz Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W rondlu, połączyć ketchup, brązowy cukier i sos Worcestershire; ciepła tylko do wrzenia.
SOS polać boczkiem i wodnymi kasztanami.
Plastry boczku pokroić na trzy części.
Niektóre większe kasztany wodne przeciąć na pół. Zawiń kasztany w boczek i zabezpiecz wykałaczkami; umieść na patelni 9x13.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż boczek jest całkowicie ugotowany, około 45 do 50 minut.