Kasztany wodne zawijane boczkiem II

Kasztany wodne zawijane boczkiem II
Boczek owinięty kasztany wodne II może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na napoje. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 18 i kosztuje 56 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, brązowy cukier, kasztany wodne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, oraz Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W rondlu, połączyć ketchup, brązowy cukier i sos Worcestershire; ciepła tylko do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
SOS polać boczkiem i wodnymi kasztanami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany WodneKasztany Wodne
BoczekBoczek
SOSSOS
4
Plastry boczku pokroić na trzy części.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
5
Niektóre większe kasztany wodne przeciąć na pół. Zawiń kasztany w boczek i zabezpiecz wykałaczkami; umieść na patelni 9x13.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany WodneKasztany Wodne
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
BoczekBoczek
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PatelniaPatelnia
6
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż boczek jest całkowicie ugotowany, około 45 do 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn