Kasza ryżowo - kukurydziana z suszonymi przegrzebkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj owsianki z ryżu i słodkiej kukurydzy z suszonymi przegrzebkami. Ten przepis służy 45. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 42 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Mieszanka selera żeberka, przegrzebki, grzyby ucha drewna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kasza kukurydziana z jeżynami, Lepki ryż z chińską kiełbasą i suszonymi przegrzebkami, oraz Mielona wieprzowina i kukurydza Congee (chińska kasza ryżowa) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść przegrzebki i grzyby w 2 małych oddzielnych miseczkach i przykryć wodą.
W małym rondlu z wrzącą osoloną wodą, gotuj ziarna kukurydzy, aż będą miękkie, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna Kukurydzy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Drenaż.
5
W dużym rondlu, połączyć bulion z kurczaka, kolby kukurydzy, udo kurczaka, imbir i pokrojony seler i doprowadzić do duszenia. Przykryć częściowo i dusić na małym ogniu, aż kurczak jest gotowane przez, 30 protokół. Odcedzić bulion i zarezerwować udo kurczaka. Powinieneś mieć około 5 1/2 szklanki bulionu.
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Odmierz 1 szklankę bulionu i zapas. W 3-do 4-quart zapiekanka lub holenderski piekarnik, połączyć pozostałe 4 1/2 szklanki bulionu z ryżem i doprowadzić do duszenia na umiarkowanym ogniu. Przykryć i piec około 20 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ryż będzie miękki i uformuje się gruba owsianka.
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Odcedzić przegrzebki i przenieść do małego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Dodaj 1/2 szklanki zarezerwowanego bulionu i przynieś na wolnym ogniu. Przykryć i dusić na małym ogniu przez 10 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej, przenieść przegrzebki na talerz.