Kasza i kolacja wołowa

Kasza i kolacja wołowa
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Kaszan i kolacja wołowa może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 15g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.42 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, pieprz, kaszę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wołowina i Kasha Mexicana, Kasha Lakishkes (Kashan i łuki), oraz Kasha Lakishkes-Kashan i kokardy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Bulion podgrzać do wrzenia w rondlu 2-quart. Mieszać w kasha; zmniejszyć ogień do medium. Przykryć i gotować około 7 minut lub do miękkości; w razie potrzeby odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
KashaKasha
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Tymczasem, gotować wołowinę, seler i zielona cebula w 10-calowy nonstick patelni na średnim ogniu 8 do 10 minut, często mieszając, aż wołowina jest dokładnie gotowane; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
SelerSeler
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wymieszać pomidory i pieprz do mieszanki wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
4
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 5 minut. Wymieszać kaszę; gotować aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KashaKasha
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn