Karmelki W Czekoladzie Domowej Roboty

Karmelki W Czekoladzie Domowej Roboty
Domowe karmelki w czekoladzie mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 120 porcji z 57 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Idź do sklepu i odebrać masło, ekstrakt z wanilii, mleko skondensowane, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 35 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Karmelki W Czekoladzie Domowej Roboty, Przepis Na Karmelki Solone W Czekoladzie, oraz Karmelki Cynamonowe {Czekolada Zanurzona, Jeśli Się Odważysz}.

Instrukcje

1
Doprowadzić pierwsze 3 składniki do wrzenia w 3-qt. rondel na średnim ogniu; gotować, bez mieszania, 7 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać ze skondensowanym mlekiem i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować, ciągle mieszając, aż termometr cukierkowy zarejestruje 238 do 240 (etap miękkiej kuli), około 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
3
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
4
Wlać do maślanej 8-calowej kwadratowej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Odstawić w temperaturze pokojowej 8 godzin.
6
Odwróć karmel na deskę do krojenia; pokrój na 1-calowe kwadraty za pomocą skrobaka lub noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
NóżNóż
7
Gotować czekoladę i skrócenie w rondlu na średnim ogniu 3 do 5 minut, aż stopi się i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Zdjąć z ognia. Wrzucić karmelki w mieszaninie czekolady, w partiach, aż dokładnie pokryte, za pomocą widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Karmelowe CukierkiKarmelowe Cukierki
9
Przenieść na papier woskowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
10
W razie potrzeby posypać skrystalizowanym imbirem lub grubą solą morską. Chill 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
Gruboziarnista Sól MorskaGruboziarnista Sól Morska
11
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 do 45 minut przed podaniem. Resztki przechowywać w lodówce do 5 dni.
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 35 m.
Porcje120
Ocena Zdrowia0
Magazyn