Karmelizowany Dip cebulowy podany z chipsami Pita

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Karmelizowanego Dipu cebulowego podawanego z chipsami Pita. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 631 kalorii, 11g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia carlini exra, sól jodowaną stonemill essentials, przyprawę stonemill essentials i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone chipsy Pita ze Zwęglonym dipem trzy cebulowym, Karmelizowany Dip cebulowy z chipsami Kolendro-czosnkowymi Pita, oraz Karmelizowany Dip cebulowy z chipsami Kolendro-czosnkowymi Pita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i karmelizować przez 20-30 minut na średnim ogniu, często mieszając. Jeśli patelnia stanie się zbyt sucha lub brązowa, dodaj 1 łyżkę wody, aby spalić patelnię. Gdy są złotobrązowe, dodać wino i gotować do zmniejszenia. Schłodzić w lodówce przez 10 minut.
Połącz włoskie przyprawy, płatki pietruszki, czosnek w proszku, sól, pieprz, kwaśną śmietanę, majonez i ser pleśniowy kruszy się w misce do mieszania.
Dodaj cebulę, mieszaj, aż dobrze się wymieszasz.