Karmelizowana cebula i chrupiąca Pizza Pancetta
Karmelizowana cebula i chrupiąca Pizza Pancetta mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 510 kalorii, 31g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka skorupy pizzy, ser fontina, ser Monterey jack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fontina, karmelizowana cebula i Pizza Pancetta, Brukselka, Pancettan i karmelizowana czerwona cebula Crostini, oraz Karmelizowana cebula, Pancettan i kozi ser Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 246°. Spryskaj arkusz cookie sprayem do gotowania. Rozwiń ciasto na arkusz ciastek; zaczynając od środka, naciśnij ciasto na prostokąt 15x10 cali.
W dużej patelni nonstick, podgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek na średnim ogniu; wymieszać pancetta. Gotować i mieszać 2 protokół lub aż pancetta jest chrupiące.
Wymieszać w cebuli, tymianek, sól, i pieprz; gotować i mieszać na średnim ogniu 20 minut lub aż cebula są rumiane, często mieszając.
Wymieszaj ciasto z pozostałą 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek; wierzch z połową mieszanki cebuli, do 1/2 cala krawędzi.
Posyp sery pizzą i polej pozostałą mieszanką cebuli.
Piec 8 do 10 minut lub aż skorupa jest chrupiące i ser w środku topi.
Posypać czarnym pieprzem.