Karmelizowana Cebula Cipollini
Karmelizowana cebula Cipollini jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, rosół z kurczaka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Spróbuj Smażona fasolka szparagowa z pieczarkami i karmelizowaną cebulą Cipollini, Pieczona Cebula Cipollini, oraz Cebula Cipollini Smażona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni roztop masło na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i gotuj, często mieszając, aż zaczną się złotobrązowe (uważaj, aby ich nie spalić), około 10 minut.
Dodaj białe wino i ocet i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż płyn zmniejszy się do glazury, około 3 minut.
Dodać bulion z kurczaka i sól do smaku. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż ciecz jest prawie odparowany i cebula są miękkie i bogaty brązowy, 10 do 20 protokół.