Karela lub gorzka tykwa Stir-fry

Karela lub gorzka tykwa Stir-fry
Karelan lub gorzka tykwa Stir-fry jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 679 kalorii. Na 4,19 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka hing / peringayam / asafoetida, haldi / kurkuma, hing / peringayam / asafoetida i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Gorzka tykwa smażona z 3 rodzajami jaj, Ginisang Ampalayan at Hipon (gorzka tykwa i krewetki Stir-fry), oraz Karela stir fry lub karela sabzi, jak zrobić Karela stir fry.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn