Karczochy i kozie sery
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj karczocha i koziego sera Stratan. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.59 za porcję. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 19g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka sera parmigiano-reggiano, papryka, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mleko o niskiej zawartości tłuszczu, można śledzić to danie główne z Solony Karmelowy Brownie Milkshake jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 39 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Karczoch & Kozi Ser Warstwowy, Karczochy i kozie sery, oraz Szynka Karczoch i kozi ser warstwowy.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek do patelni; zawirować do herbu.
Dodać szalotki i gotować przez 2 minuty, często mieszając. Wymieszać karczochy serca i czosnek; gotować przez 8 minut lub aż karczochy serca zaczynają brązowy, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia i wymieszać z herbes de Provence. Fajne 10 minut.
Połącz mleko, czarny pieprz, sól i jajka w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać ser Parmigiano-Reggiano i chleb; wrzucić delikatnie, aby połączyć. Wymieszać mieszankę karczocha i odstawić na 20 minut.
Łyżka połowę mieszanki chleba do 8-calowego kwadratowego szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Posypać połową koziego sera, a na wierzch pozostałą mieszaniną chleba.
Pozostałą połowę koziego sera posypać wierzchem.
Piec w 375 przez 50 minut lub aż zbrązowieje i bąbelki.