Meatball Sub Egg Roll
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Meatball Sub Egg Roll spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 450 kalorii, 22g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka owijek z jajkiem, olej z orzeszków ziemnych, liście bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bułka z jajkiem w misce (łatwa Kolacja w tygodniu!), Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem, oraz Śniadaniowe Babeczki Z Jajkiem.
Instrukcje
Wrzucić klopsiki z 1/4 szklanki sosu marinara
Ułóż przed sobą owijkę z jajkiem w kształcie rombu.
Umyć granice z ubitym jajkiem. Łyżka około 2 łyżki mozzarelli do środka opakowania, następnie kopiec z klopsikami (również około 2 do 3 łyżki) i wierzch z 2 liśćmi bazylii. Pamiętaj, aby pozostawić około 1 cala między nadzieniem a krawędziami owijki. Złóż koniec owijki najbliżej Ciebie nad nadzieniem. Złóż każdą stronę na górze, a następnie ostrożnie zwinąć owijkę w ciasny cylinder, chowając i dokręcając podczas jazdy.
Powtarzaj z pozostałymi opakowaniami, aż całe wypełnienie zostanie zużyte. Podczas podróży pamiętaj, aby papierki, których jeszcze nie używałeś, a także gotowe sajgonki przykryte ręcznikiem, aby zapobiec ich wysychaniu.
Dodaj 4 do 5 cali oleju do garnka o dużym dnie lub holenderskiego piekarnika i podgrzej do 350 stopni F.
Smażyć sajgonki partiami, po 4 na raz, aż owijki będą złocisto brązowe, od 6 do 8 minut.
Przełożyć na wyłożoną papierowym ręcznikiem blachę do pieczenia.
Podawać z pozostałym sosem marinara do zanurzenia.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Fram Wines Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
Fram Wina Chenin Blanc
Szczególny obszar, z którego pochodzą te winogrona, jest w rzeczywistości bliższy Clanwilliam niż Citrusdal, ale część dotycząca góry jest bardzo prawdziwa. Położone w głębokiej czerwonej piaszczystej glebie, na farmie z widokiem na mekkę raków Lambertsbay z jednej strony i Olifantsriver i bulshoek dam z drugiej strony. Zwarta pikantna kwasowość jest cechą wyróżniającą Chenin blanc z tego obszaru, połącz to z dojrzałością, która dodaje ogromnej złożoności i wiesz, że jest tu wiele miłości.