Kotlety Wieprzowe Nadziewane Śródziemnomorskie
Kotlety schabowe nadziewane śródziemnomorskie to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać oliwki kalamatan, sól i pieprz, szpinak, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety Schabowe Z Grilla Śródziemnomorskiego, Mediterranean faszerowane balsamiczne i ziołowe Schab # PinkPork, oraz Kotlety Wieprzowe Faszerowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: 4 drewniane szaszłyki, nasączone, aby zapobiec przypaleniu
Podgrzać grill na świeżym powietrzu lub patelnię grillową na średnim ogniu. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Ostrożnie wykonaj szczelinę z boku każdego kotleta wieprzowego za pomocą noża szefa kuchni, aby utworzyć kieszeń na Wsadzanie składników.
W średniej misce wymieszać fetę, szpinak, oliwki i suszone pomidory. Każdy kotlet schabowy zalać mieszanką szpinaku i natrzeć 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Każdy kotlet schabowy zabezpieczyć drewnianym szaszłykiem lub wykałaczką (pamiętaj o wyjęciu przed podaniem).
Pędzel olej na ruszcie grilla, aby zapobiec przywieraniu. Grillować kotlety wieprzowe, aż ładnie rumiane, 6 do 8 minut, obracając co kilka minut, aby utworzyć ślady grilla.
Przenieś do blachy do pieczenia i zakończ gotowanie w piekarniku, aż wieprzowina osiągnie wewnętrzną temperaturę 140 stopni F, 15 do 20 minut.