Wieprzowina Moo Shu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wieprzowiny Moo Shu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.19 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać polędwiczki wieprzowe, szalotki, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Herb Prosciutto na kotletach wieprzowych "wieprzowina na wieprzowinie", Slow Cooker Chinese Pork vel char siu Pork, oraz Złom wieprzowy-Guton wieprzowy-Creton à l ' ancienne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić sos hoisin, ocet, czosnek i 1/2 łyżeczki soli i pieprzu w dużej misce.
Dodać wieprzowinę i marynować 10 minut.
Podgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego na dużej patelni na dużym ogniu.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty za pomocą szczypiec (rezerwy marynaty) i smażyć, aż rumiane, o 4 protokół.
Przełożyć wieprzowinę na talerz.
Dodaj 3 do 4 łyżek wody na patelnię, a następnie wlej soki na patelnię na wieprzowinę na talerzu.
Dodać pozostałe 1 łyżka oleju roślinnego na patelni; gdy gorące, dodać grzyby i Stir-smażyć, aż lekko złoty, o 2 protokół.
Dodać mieszankę colesław i gotować, aż zwiędną, o 3 protokół.
Dodać wieprzowinę, zarezerwowane marynaty i połowę szalotki; stir-fry 2 Więcej minut. Doprawić solą i posypać pozostałymi szalotkami.
Podawać stir-fry w liściach sałaty z sosem hoisin więcej.
Zdjęcia Antonis Achilleos