Karczoch smażony z bazylią-bułka tarta Asiago
Przepis Baby Karczoch Sauté z bazylią-Asiago bułka tarta można zrobić w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Udaj się do sklepu i odbierz masło, karczochy dla dzieci, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Dip Asiago i Karczoch, Hot Artichoke Asiago Dip, oraz Linguine z pomidorami dla dzieci i bułką tartą anchois są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 1 łyżeczkę masła do patelni, wirując do herbu; ciepła 10 sekund lub aż piana ustąpi.
Dodaj panko i czosnek do patelni; smażyć 1 minutę lub aż Panko jest lekko rumiane, często mieszając.
Umieścić mieszaninę panko w małej misce; lekko ostudzić. Wymieszać z serem, bazylią i pieprzem.
Połączyć majonez, kwaśną śmietanę i 2 łyżeczki soku; odstawić.
Połącz 6 szklanek wody i 1 łyżkę soku. Pracując z 1 karczochem na raz, odetnij łodygę karczocha do 1 cala podstawy; obrać łodygę.
Usuń dolne liście i twarde zewnętrzne liście z karczocha, pozostawiając delikatne serce i dno. Trim około 1 cal od góry karczoch.
Karczoch pokroić w ćwiartki.
Ćwiartki karczocha umieścić w wodzie cytrynowej. Powtórz procedurę z pozostałymi karczochami.
Podgrzać patelnię na średnim i wysokim ogniu.
Odcedzić karczochy i osuszyć.
Dodaj pozostałe 1/2 łyżeczki masła i oleju do patelni, wirując do pokrycia dna patelni; ciepła 15 sekund lub aż piana ustąpi.
Dodaj karczochy na patelnię; smażyć 7 minut lub do miękkości, często mieszając. Wymieszać z solą.
Mieszankę Panko posypać karczochami; wrzucić delikatnie do połączenia.
Podawać z sosem i klinami cytrynowymi, w razie potrzeby.