Klasyczna i prosta Lasagna mięsna

Klasyczna i prosta Lasagna mięsna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj klasycznego i prostego mięsa Lasagnan. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.24 za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 291 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, jajka, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klasyczna Lazania z sosem mięsnym, Klasyczny Meat Loaf, oraz Klasyczny Meat Loaf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, dodaj makaron lasagne kilka na raz i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Makaron wyjąć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
4
Umieść mieloną wołowinę na patelni na średnim ogniu, dodaj czosnek, czosnek w proszku, oregano, sól, i czarny pieprz na patelni. Gotować mięso, krojenie go na małe kawałki, jak gotuje, aż nie Różowy, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
CzosnekCzosnek
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Spuścić nadmiar tłuszczu.
6
W misce wymieszaj twaróg, jajka i parmezan, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
TwarożekTwarożek
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Umieść 4 makarony obok siebie na dnie patelni o wymiarach 9x13 cali; wierzch z warstwą sosu pomidorowo-bazyliowego, warstwą mieszanki mielonej wołowiny i warstwą mieszanki twarożku. Powtórz warstwy jeszcze dwa razy, kończąc warstwą sosu; posypać wierzch serem mozzarella. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
TwarożekTwarożek
Mielona WołowinaMielona Wołowina
MakaronyMakarony
PomidorPomidor
BazyliaBazylia
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zapiekanka się rozpuści i ser się stopi, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjąć folię i piec, aż ser zacznie brązowieć, o 10 więcej minut. Odstawić na co najmniej 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia7
Magazyn