Karczoch-Parmezan Nadziewane Tilapia

Karczoch-Parmezan Nadziewane Tilapia
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Karczoch-parmezan Nadziewane Tilapian spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 111 kalorii, 17g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, filety z tilapii, chleb pełnoziarnisty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Karczoch i parmezan Tilapia - 3 punkty, Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, oraz Tilapia Parmezan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Posypać solą i pieprzem po obu stronach filetów tilapia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
3
Połączyć karczochy, kostki chleba, parmezan i oregano w średniej misce; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Kostki ChlebaKostki Chleba
KarczochKarczoch
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Posmaruj każdy filet 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek; top z 1/4 mieszanki karczochów.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
5
Piec, aż ryba łatwo się rozciąże widelcem (około 15 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Każdą porcję posypać 1 łyżeczką posiekanej natki pietruszki tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn