Karczoch-Parmezan Nadziewane Tilapia
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Karczoch-parmezan Nadziewane Tilapian spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 111 kalorii, 17g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, filety z tilapii, chleb pełnoziarnisty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Karczoch i parmezan Tilapia - 3 punkty, Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, oraz Tilapia Parmezan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać solą i pieprzem po obu stronach filetów tilapia; odstawić.
Połączyć karczochy, kostki chleba, parmezan i oregano w średniej misce; dobrze wymieszać.
Posmaruj każdy filet 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek; top z 1/4 mieszanki karczochów.
Piec, aż ryba łatwo się rozciąże widelcem (około 15 minut).
Każdą porcję posypać 1 łyżeczką posiekanej natki pietruszki tuż przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.