Karaiby Mahimahi z chutney bananowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.48 za porcję. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 28g białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni środkowoamerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz banany, filety mahimahi, scallion, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mahimahi z chutneyem ananasowym, Karaiby Mahi Mahi z bananowym Chutney, oraz Caribbean Mango Chutney.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Dodać ryż i kokos; dusić, pokryte, 5 protokół. Wyłączyć ogień, wymieszać fasolę i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Fasola
Ryż
4
Podczas gotowania ryżu, połączyć sól, ziele angielskie, tymianek, i pieprz cayenne w małej misce; odstawić.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.