Kapusta zasmażana i makaron jajeczny
Zasmażana kapusta i makaron jajeczny wymaga z grubsza 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.08 za porcję. To danie główne ma 695 kalorii, 19g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Allrecipes ma fanów 100. Jeśli masz masło, makaron jajeczny, kapustę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest świetne. Spróbuj Makaron Z Kapustą Zasmażaną, Makaron smażony z kapustą, oraz Haluski (kapusta zasmażana z makaronem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Ugotuj makaron jajeczny we wrzącej wodzie, aż makaron będzie miękki, ale twardy do ukąszenia, o 5 minutach.
Podczas gotowania makaronu, roztopić masło na dużej patelni na małym ogniu.
Do roztopionego masła dodać kapustę, doprawić solą i pieprzem. Przykryć i gotować, aż kapusta zacznie brązowieć, 5 do 7 minut. Wymieszać odsączony makaron do kapusty; gotować i mieszać, aż makaron zacznie brązowieć, o 5 protokół.