Ciepłą kapustą i zieloną fasolką jest bezglutenowe, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 632 kalorie, 7G białka, oraz 60 g tłuszczu każdy. Na $3.49 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, pomidory, nasiona kardamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z ciepłym bekonem Vinaigrette, Ciepła sałatka ziemniaczana Dijon z zieloną fasolką, oraz Fasola szparagowa i kapusta 'Scandia'.
Instrukcje
1
W średnim rondlu, na małym ogniu, roztopić masło; dodać cebulę, czosnek, imbir, kozieradka, kminek, kardamon, oregano, kurkuma, bazylia, i gotować 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Kurkuma
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
¼ łyżeczki Oregano
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wyjąć z ognia i odstawić 10 minut; odcedzić przez sito o drobnej siatce do miski odpornej na ciepło (może być przechowywany w szczelnie przykrytym pojemniku w lodówce przez 3 tygodnie).aby kapusta i fasola szparagowa rozgrzać patelnię lub patelnię na średnim ogniu; stopić 1/2 szklanki przyprawionego masła i dodać kapustę i pokrojoną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Na 1 Ananasa
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Saute aż kapusta zwiędnie, o 5 protokół; dodać świeże pomidory, pomidory w puszkach, czosnek, nasiona gorczycy, Nasiona Nigelli, kurkuma, berbere, kardamon, i imbir.Gotować na małym ogniu, aż będzie miękki i pachnący, od czasu do czasu mieszając, około 30 minut.W międzyczasie przygotuj i łaźnię z lodem; przynieś 6 szklanek wody do wrzenia w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Konserwowe
Do Przyprawiania Mięsa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Kurkuma
Berbere
Na 1 Ananasa
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodaj fasolkę szparagową do wrzącej wody, zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj, aż będzie jasny i delikatny, 3 do 5 minut; natychmiast spuścić i zanurzyć fasolę w łaźni wodnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Fasolę odcedzić i złożyć do mieszaniny pomidorów i kapusty; dusić 10 protokół.Posmakuj i dostosuj do soli.; podawać z chlebem injera lub ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Na 1 Ananasa
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)