Kanapki ze stekiem z masłem Chrzanowo-musztardowym i rukolą

Kanapki ze stekiem z masłem Chrzanowo-musztardowym i rukolą
Kanapki ze stekiem z chrzanowym masłem musztardowym i rukolą wodną mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 357 kalorii, 26g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka bagietki, szalotka, stek flanka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek W Plasterkach Czosnku Z Rukolą I Chrzanem, Grillowane Kanapki Z Marynowaną Rukolą, Cebulą I, oraz Mini kanapki z polędwicą wołową z musztardą-chrzanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Wymieszać masło, chrzan, musztarda, szalotka, i sól i pieprz do smaku w misce widelcem, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
MusztardaMusztarda
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Stek stek suche, doprawić obie strony soli i pieprzu, i umieścić na półce brojlerów patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
4
Rozprowadzić top stek z 1 łyżka masła musztardowego, następnie broil 2 do 3 cali od ciepła 5 minut. Odwróć i rozłóż drugą stronę z 1 łyżką masła musztardowego, a następnie piecz 4 do 5 minut więcej dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
StekStek
5
Przenieść mięso do deski do krojenia i odstawić 5 minut. (Zostaw brojlery włączone.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
BrojlerBrojler
6
Bagietkę pokroić w poprzek na 4 równe części, a następnie przekrój o połowę w poziomie. Pieczywo pieczone, pokroić boki, o 3 cale od ciepła, obracając patelnię raz, aż złoty, 30 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Trzymając nóż pod kątem 45 stopni, bardzo cienko pokroić stek w poprzek ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
8
Pokrojone boki chleba posmarować masłem musztardowym i stekiem na połowie chleba. Wierzch z rukolą i pozostałym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukiew WodnaRukiew Wodna
MusztardaMusztarda
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
StekStek

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn