Kanapki ze stekiem Flank z serem " Go Big Blue®"
Kanapki Flank Steak z serem "Go Big Blue®" mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 487 kalorii, 32G białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, soli, marynowanego w ziołach steku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kanapki Ze Stekiem Z Serem Pleśniowym, Stek Balsamiczny Z Serem Pleśniowym, oraz Marynowany stek z flanki z sosem z sera pleśniowego.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 400 do 450 (wysoka) ciepła.
Cebulę pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Pędzel z 1 łyżką. oliwę z oliwek i posypać 1/4 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pepper.
Pokrój paprykę na paski o szerokości 1 cala.
Umieścić paprykę w dużej misce i skropić 1 łyżką. oliwa z oliwek.
Posypać pozostałą 1/4 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pieprz; wrzucić do herbu.
Grill cebula i papryka paski, pokryte pokrywą grill, ponad 400 do 450 (wysoka) ciepła 7 do 10 minut z każdej strony lub do lekko zwęglone i miękkie.
Pędzel Wyciąć Boki rolek z pozostałymi 2 łyżkami. oliwa z oliwek, i grill, Wyciąć Boki w dół, bez pokrywy grill, ponad 400 do 450 (wysoka) ciepła 1 do 2 minut lub aż lekko rumiane i tosty.
Rozłóż ser pleśniowy na ściętych bokach spodu rolki; wierzch z rukolą, paskami papryki, stekiem i cebulą.
Rozprowadzić majonez na ściętych bokach roladek.
Ułożyć roladki, boki majonezu w dół, na wierzchu cebuli, lekko naciskając.
* Francuskie bułki hamburgerowe mogą być zastąpione. Testowaliśmy z Publix francuskie bułki hamburgerowe.
Uwaga: testowaliśmy z miękkim dojrzewającym serem Saga Classic z niebieskimi żyłkami.
Kanapki Flank Steak z Brie: substytut 5 oz. Brie, skórka usunięta, do sera pleśniowego. Postępuj zgodnie z przepisem.
Kanapki z kurczakiem ziołowym: substytut marynowanych ziołowo piersi kurczaka na stek z flanki. Postępuj zgodnie z przepisem.
Kanapki z kurczakiem ziołowym z grillowanymi brzoskwiniami: cebulę zmniejszyć do 1, A czerwoną paprykę do
Pokrój 2 duże brzoskwinie w grube na 1/4 cala rund, przecinając łodygę i dolne końce. Postępuj zgodnie z przepisem, grillowanie plastry brzoskwini, pokryte pokrywą grilla, ponad 350 do 400 (średnio-wysokie) ciepła 3 do 5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy pojawią się ślady grilla. Złożyć kanapki zgodnie z zaleceniami, posypując cebulę plastrami brzoskwini. Przygotowanie: 20 min., Grill: 32 min., Stoisko: 10 min.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Flora Springs Napa Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.