Kanapki z żurawiną BBQ i indykiem

Kanapki z żurawiną BBQ i indykiem
Kanapki z indykiem i grillem żurawinowym to danie główne dla 12 osób. Za 2,18 dolara za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten przepis bez nabiału zawiera 364 kalorie , 32 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Udaj się do sklepu i kup musztardę, sos żurawinowy w galarecie, ketchup i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 70% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Podobne przepisy to Kanapki z indykiem z grilla , Kanapki z grilla z indykiem w wolnej kuchence i Kanapki z grilla z indykiem w powolnej kuchence .

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz pierwsze 10 składników. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 20 minut lub do momentu, aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wymieszaj indyka; gotować na wolnym ogniu 4-5 minut dłużej lub do momentu, aż się rozgrzeje. Nałóż 1/2 szklanki na każdą bułkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia14
Magazyn