Kanapki z żurawiną BBQ i indykiem
Kanapki z indykiem i grillem żurawinowym to danie główne dla 12 osób. Za 2,18 dolara za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten przepis bez nabiału zawiera 364 kalorie , 32 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Udaj się do sklepu i kup musztardę, sos żurawinowy w galarecie, ketchup i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 70% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Podobne przepisy to Kanapki z indykiem z grilla , Kanapki z grilla z indykiem w wolnej kuchence i Kanapki z grilla z indykiem w powolnej kuchence .
Instrukcje
W dużym rondlu połącz pierwsze 10 składników. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 20 minut lub do momentu, aż sos zgęstnieje.
Wymieszaj indyka; gotować na wolnym ogniu 4-5 minut dłużej lub do momentu, aż się rozgrzeje. Nałóż 1/2 szklanki na każdą bułkę.